Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 APK for Android – Download – AndroidAPKFree Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.
Bug fixes and performance improvement!

Download Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Free .APK file by clicking on the download button above. Let other’s know if you liked the modded game by commenting.

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 screenshots 1Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 screenshots 2

Version 1.1.3
App ID shkolla.trigonom.shkruajshkronjat
Requires Android 4.0.3+
Totall install 50,000+
Votes 52
Educational Educational

Game Id: shkolla.trigonom.shkruajshkronjat

 DOWNLOAD .APK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *